fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

Önvédelem gyerekeknek

Lgy felkszlt

 

Ennyi időd van még jelentkezni az Önvédelmi Gyerekedzésekre:
2019-ben nem lesz több alkalmad!

Folyton piszkálnak és bántanak az iskolában?

Nincs már kedved iskolába menni, mert minden nap beléd kötnek? Bizony nem jó érzés, ha mindig megaláznak és még meg is vernek! Hogy honnan tudom?


Alsó tagozatos koromban engem is bántottak jópárszor. A legmagasabb voltam az osztályban, és azt hiszem ez volt az oka, hogy a felsősök mindig belémkötöttek. Nem voltam gyáva gyerek, de verekedős sem. Pedig otthon a bátyámmal rengeteget, birkoztunk, bunyóztunk és rendszerint elpáholtuk egymást. Ennek ellenére amikor a suliban belémkötöttek, nem védtem meg magam, nem mertem verekedni. Mert mit is hallottam mindig a szüleimtől, tanároktól?

Tilos verekedni! Nem szabad! Nem illik!
Hát én ezt be is tartottam. Sajnos a rosszfiúk, akik megtaláltak, na ők nem! Ütöttek, vertek, piszkáltak, beszóltak. Én meg csak türtem. Ha meg panaszkodtam a felnötteknek, mindig megkaptam, hogy miért, hagytam magam? Ugye ismerős a helyzet neked is?

Harmadikos lehettem mikor pár ötödikes elkapott a suli udvarán. Körbevettek, lökdöstek, csúfoltak. Kaptam pár combost és pár kokit. Fájt, de nem volt vészes. Már megszoktam. Inkább a megaláztatás és a szégyen volt a rosszabb. Mikor röhög rajtad a fél oszály! A bunkók meg jól szórakoznak rajtad. Téged meg megbénít a félelem. Nem mersz csinálni semmít. De nem is tudod, hogy mit tehetnél. 

Aztán letépték az összes kabátgombom. Na ez volt a vég! Elöntötte az agyamat a düh és szétcsaptam köztük. Ütöttem ahol értem őket. Hárman fogtak le, úgy szedtek le a hangadó főkolomposról. Pár bevert orr, mokesz, felrepedt ajkak mindanyiunknál és igazgatói figyelmeztetés lett a végeredmény. De attól kezdve nem piszkáltak többet.

Megtanultam, ha kiállok magamért akkor békén hagynak.

Onnantól kezdve mindig kiálltam a gyengébbek mellett. Kötelességszerűen megvédtem a kissebbeket és azokat akiket igazságtalanul bántottak. 

Késöbb elkezdtem harcművészeteket tanulni. Karatéztam, kick boxoltam, majd megismerkedtem a Wing Tsunnal. Ezt tartom az egyik leghatékonyabb harcművészeti rendszernek és ezt oktatom immár mesterként.

Mivel még mindig kötelességemnek érzem, hogy a tudásommal a gyengébbeknek és az arra rászorulóknak segítsek

 

sdkjlhads

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a [Jelentkezek] gombra. A csillaggal megjelölt adatok muszáj megadnod.