fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

Wing Tsun Gyerekeknek

Miért kungfuzzon a gyermeked?

MERT NEM VIGYÁZHATSZ RÁ EGY ÉLETEN ÁT!

 gyerek1

 

"Wing Tsun: Életforma a gyermekednek, nyugalom Neked"

WTgyerekek

 Wing Tsun Kung Fu edzések Gyerekeknek!

8-14 évesek részére

Székesfehérvár

Arany János Általános Iskola, Szekfű Gyula u. 6.

Kedd, Csütörtök: 17.00 - 18.00

Telefon: 06 70 617 2724

 

Szülőként biztosan szeretnéd, ha gyermeked:

 

 • meg tudná magát védeni,
 • több önbizalommal rendelkezne,
 • teste és lelke egyaránt fejlődne a harcművészet által.

Ha csak egyetlen kérdésre is igennel válaszoltál és gyermeked elmúlt 8 éves: ne késlekedj, hozd el közénk! Edzéseink során játékos és szórakoztató formában ismertetjük meg Őt a hatékony önvédelem technikáival, miközben fizikai (állóképesség, mozgáskoordináció) és szellemi (koncentráció, kitartás) képességei is fejlődnek.

Tudományosan igazolt tény, hogy a mozgás növeli az önbecsülést: a fizikai aktivitás segíthet megszabadulni a negatív gondolatoktól.

A kung fu segít levezetni a gyermekekben felgyülemlett feszültséget, stresszoldó és szocializációt elősegítő mozgásforma.

 4

 

 Megnézek egy gyerekedzést 

 

Egyedül az utcán?

 gyerek2

 

Neked dolgoznod kell, míg gyermeked egyedül megy iskolába, haza vagy akár edzésre?

A gyermekeket az utcán rengeteg veszély fenyegeti. Élvezik, hogy hosszabb-rövidebb időre kikerülnek a szülői felügyelet alól, ez azonban számos veszélyhelyzetet hordoz magában.

A szomorú valóság az, hogy a felügyelet nélkül, közterületen eltöltött időben rengeteg gyerek válik bűncselekmény áldozatává.

Miért ne tudhatnád biztonságban a gyermekedet akkor is, amikor nem lehetsz vele?

Gyermeked olyan hatékony önvédelmi technikákat tanul az edzések során, melyek alkalmassá teszik arra, hogy egy őt esetlegesen megtámadó nagyobb gyerek ellen is sikeresen vegye fel a harcot. A mozdulatsorokkal a test legérzékenyebb pontjait támadjuk, ezáltal esélye lesz egy nála erősebbel szemben megvédenie magát.

 boteskes

 

 Önvédelemre van szükségem  

 

Bántalmazás az iskolában? Kiléphet gyermeked az áldozat szerepéből!

 

 gyerek3

 

A kortárs bántalmazás az iskolai élet részévé vált ugyanúgy, mint a lecke vagy a felelés.

A piszkálódás, erőfitogtatás folyamatosan jelen van a szünetben, az ebédlőben, vagy akár az udvaron, manapság pedig az internetes közösségi oldalakon is.

Életed értelme szenved az agressziótól, te pedig tanácstalan vagy?

Gyermeked minden edzésről használható tudással távozik. Olyan önvédelmi tudást kap, melyet az őt bántalmazni akaró társai ellen alkalmazni tud.

 14

 

 Akarom, hogy megvédje magát 

 

Kiközösítik? Változtass!

 

why do we blame the victim

 

A kiközösítés minden iskolában általános jelenség. Tudtad, hogy leggyakrabban azokat a gyermekeket éri ez a sérelem, akiknek nincs önbizalmuk? A „megtalált” gyermek attól válik áldozattá, hogy önértékelése alacsony, bizonytalan önmagában.

Minden fejben dől el!

Gyermeked az edzések során hatékonynak érezheti magát, olyan erőforrásokat fedezhet fel magában, amikről korábban talán nem is tudott. Önmaga határainak feszegetése önbizalommal tölti el, ami motiválja is a további mozgásra. A rendszeres edzés révén csökken a benne lévő feszültség, nő a koncentrációkészsége és akaratereje. Mindezek pedig segítik az iskolai életben való boldogulást.

 36

 

  Önbizalmat szeretnék, irány az edzés 

 

Energiabomba a gyermekem! Mit tegyek?

 

gyerek4

Gyakran érzed kimerültnek magad gyermeked magas energiaszintje miatt? A gyermekekben hihetetlen mértékű aktivitás van. Azzal a képességgel bírnak, hogy szinte bármit nagyon rövid idő alatt megtanulnak, elsajátítanak.

A hiperaktív gyermekek számára a rendszeres mozgás nem csupán az energia levezetésére szolgál: az edzés segítségével mozgáskoordinációjuk is fejlődik.

Mit jelenthet a kung fu számotokra? Egy lehetőség, hogy javítsunk a figyelemhiányos hiperaktivitás tünetein!

 

 b

 

 Pörgös edzéseket akarok 

 

Szófogadó gyerek? Létezik!

 

gyerek5

 

A fegyelem-fegyelmezetlenség problémakör tulajdonképpen arról szól, hogy a gyermeked benne van egy keretszerű szabályrendszerben, amit egyáltalán nem tart jónak és egyszerűen megpróbálja azt áttörni.

A harcművészetek tanulásakor a fegyelem elengedhetetlen! A kung fu elsajátítása során a gyermekek hamar rájönnek, hogy nem megy minden azonnal és türelmesnek kell lenni: kitartóan kell küzdeni mindenért, mind az edzések során, mind az életben.

A fegyelem fontos része, hogy gyermeked szót fogad a Mesterének, ami segíthet a neked való szófogadásban is!

 

Lustaság? Közösségi oldalak, chatelés helyett: KUNG FU!

 

gyerek6jpg

Gyakran látod gyermeked hátát, míg a számítógép előtt görnyed?

A gyerekek a nap nagy részét az iskolapadban ülve, hazatérve pedig a tévé vagy a számítógép előtt töltik.

A mozgáshiányos életmód azonban hamar megbosszulja magát!

Változtass és mozdíts ki csemetédet a négy fal közül: edzéseink lerövidítik a fotelban tespedés idejét!

Bizonyított tény, hogy azok a gyermekek, akik harcművészetet tanulnak, nyugodtabbak, fegyelmezettebbek és kitartóbbak, mint mozgásszegény életmódot folytató társaik. A rendszeres mozgásnak köszönhetően az iskolában, tanulmányaik során is kiegyensúlyozottabban teljesítenek.

 160

 

 Kipróbálok egy gyerekedzést 

 

Mutass pozitív példát: gyere el Te is!

 

gyerek7

A gyermeket könnyebb úgy rávenni a mozgásra, ha otthon azt látja, hogy szülei is rendszeresen edzenek. Hitelesebb, mint úgy elküldeni edzésre, hogy közben Te otthon bekapcsolod a tévét és bámulod azt reggeltől estig.

Tegyél nemcsak az Ő, hanem a saját egészségedért is!

A tartalmasan együtt töltött idő a gyermek testi-lelki fejlődésének kulcsa!

Te se legyél rest: ismerkedjetek közösen a kung fu alapjaival és filozófiájával!

Ha eggyütt iratkoztok be, akkor nem csak közösen tudjátok majd otthon is gyakorolni a tanultakat, hanem most családi kedvezményt is kaptok!

 

Sihing Sylvester

Sylvester Mátyás kung fu oktató vagyok, én vezetem a gyerekedzéseket. 15 éves korom óta foglalkozom harcművészetekkel, a kung fu előtt karatéztam, kick-boxoltam, kobudoztam, iaidoztam, több stílusból is egészen a barna övig eljutottam. De bátran kijelentem, hogy a Wing Tsun az egyik legnagyszerübb és leghatékonyabb harcművészet, melynek gyakorlása gyökeresen megváltoztatta az életem. Ezeket a pozitív változásokat és értékeket szeretném átadni neked is.

 

KÜLDETÉSEM, hogy Wing Tsun oktatással segítsek magabiztosabb, határozottabb, fegyelmezettebb, fittebb és egészségesebb emberré válni, hogy ezáltal jobban érvényesülj az életben.

 

A veszprémi és székesfehérvári Wing Tsun iskolám a legnagyobb magyar kung fu iskolának, a Magyar Wing Tsun Egyesületnek a tagja. Hagyományos kínai gyökerekkel rendelkező, autentikus és tiszta Wing Tsun kung fu-t tanítok, a tanítványaimat a saját képességeiknek és adottságaiknak megfelelően oktatom.

Csak olyan kipróbált technikákat gyakorlunk, amelyek élesben is működnek.

 

Gyertek el egy INGYENES próbaedzésre.

8-14 évesek gyerekek részére

Székesfehérvár, Arany János Általános Iskola,  Szekfű Gyula u. 6.

Kedd, Csütörtök: 17.00 - 18.00

 

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi ürlapot vagy telefonálj 06 70 617 2724

 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a [Jelentkezek] gombra. A csillaggal megjelölt adatok muszáj megadnod.

Székesfehérvári iskola Facebook oldala

Veszprémi iskola Facebook oldala