fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

Önvédelmet tanulnál? Fejlesztenéd állóképességedet, erődet?  Mozognál, edzenél egy kiadósat?

Megteheted Székesfehérváron és Veszprémben is, egy tizenhat alkalmas önvédelmi képzés keretében, amelyett kimondottan olyanoknak is ajánlunk, akik semmilyen előképzettséggel nem rendelkeznek.

Hatékony, egyszerű technikák, intenzív erő és állóképességfejlesztő edzések. Jelentkezz most!

Fiúk és lányok is jelentkezhetnek 15 éves kortól.

jikcheung

 A tanfolyam résztvevőinek száma korlátozott, ezért a jelentkezőket érkezési sorrendben tudjuk regisztrálni! Jelentkezési határidő október 30. Jelentkezz, hogy le ne maradjál!

 

 

Önvédelmi tanfolyam
Ha érdekel az önvédelmi tanfolyam kattints a részletekért

 

  Jelentkezz most!  

 

Az önvédelmi tanfolyam helye az Arany János Általános Iskola tornaterme, Székesfehérvár, Szekfű Gyula u. 6.

A tanfolyam ideje: november 7-től november 30-ig, kedden és csütörtökönként 18.30-tól 20.00-ig.

 

A Wing Tsun Kung Fu egy rendkívül intenzív, dinamikus harcművészeti rendszer. Mozgásformájának köszönhetően valamennyi izomcsoport fejlődik és erősödik, továbbá javul az állóképesség, a gyorsaság, robbanékonyság és az koncentráció is. A Wing Tsun Kung Fu pszichikai, lélektani előnye, hogy segít levezetni a felgyülemlett energiákat és agressziót, ezért jelentős stresszoldó hatása van.

 

Ismerkedj meg ezzel a különös mozgásformával önvédelmi szinten, akár ha testsúllyból szeretnél lefaragni, vagy csak egyszerűen mozogni, jól érezni magad! Kung-Fuzz velünk!

postpic2

 

 A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot 

 és kattints a [ Küldés ] gombra 

 vagy hívd

 +36 70 617 27 24 telefonszámot 

Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a [Jelentkezek] gombra. A csillaggal megjelölt adatok muszáj megadnod.