fbpx
 • Hatékony kínai harcművészet érdekel?

  Tanulj önvédelmet Magyarország legnagyobb Kung-Fu iskolájában. Fejleszd képességeidet, hogy megvédhesd önmagad, családodat. Légy magabiztos, fizikailag fit, és győzd le a stresszt. Ne halogasd a döntésed, iratkozz be még ma! Tanuljd meg megvédeni magad, hogy NE LÉGY ÁLDOZAT!

 • Nagyobb biztonságra vágysz? Tanulj önvédelmet!

  Gyere és sajátítsd el a Wing Tsun Kung Fu alapjait-​t. A Wing Tsun önvédelmi technkáinak birtokában nagyobb biztonságban érzed majd magad, mert tudod, hogy ha bajba kerülnél képes vagy megvédeni magad.

 • Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt!

  Feszült és ingerült vagy a nap végére? Vezesd le a stresszt! Rossz a közérzeted, tele vagy feszültséggel és unod már a körülötted levő emberek badarságait? Gyere hozzánk edzeni és verd ki a fejedből a stresszt. Edzőtársaid segítségedre lesznek. Eddzél egy jót és vezesd le a feszültséget. Kétségtelenűl nyugodt estéd lesz.

 • Érdekel a harcművészet? Legyél harcművész!

  Ismerd meg a harcművészet mögött levő szellemi vagy spirituális rendszert. A művész az alkotást és az önmegvalósítást tartja művészete fő céljának. Fontos a kibontakozás és valamiféle magasabb rendű elvvel való harmónia kialakítása. Kezdj el kitartóan edzeni és te is harcművész leszel!

 • Keményebb szeretnél lenni? Erősödj, keményedj!

  Ne csak álmodozz arról, hogy a haverok és a lányok elismernek téged, hanem tegyél is érte. Kezdj el edzeni, hogy elérd amit szeretnél! Ami nem öl meg, az megkeményít. Márpedig Wing Tsun edzésen még nem halt meg senki.

WING TSUN

ÖNVÉDELEM HARCMŰVÉSZET SZÉKESFEHÉRVÁR - VESZPRÉM

Tagság

Magyar Wing Tsun Kung Fu Egyesület tagsága

 

A Magyar Wing Tsun Egyesület edzésein, képzésein, megyei, országos, nemzetközi szemináriumain, táborain csak egyesületi tagok vehetnek részt!

A Egyesület iskolái és klubjai által tartott edzéseket bárki megnézheti és kipróbálhatja, majd jelentkezhet tagfelvételre. A tagfelvétel két hónap próbaidő után következhet be, amennyiben a jelölt és az instruktor is jónak látja.

A próbaidő alatt a tanulónak a havi tandíjat fizetnie kell, és szorgalmáról kell, tegyen tanúbizonyságot. Ebben az időszakban, ha bármelyik fél úgy gondolja, bármikor abba lehet hagyni a tanulást.

A egyesületi tagság feltétele a két hónap próbaidő letöltése, az egyesületi Éves Tagsági Díj befizetése, valamint az Egyesület Szabályzatának elfogadása és betartása.

Az egyesületi Éves Tagsági Díjat a két hónap próbaidő letelte után, valamint a fennálló év márciusáig kell befizetni.

Taggá váláskor kapják a tanulók az egyesületi Tagsági Igazolványukat, melynek birtokában látogathatják az Egyesület szemináriumait, képzéseit, táborait, vizsgáit. Fokozatra vizsgázni csak érvényes tagsági könyvvel lehet! A tagsági könyv biztosítja azt, hogy Magyarország bármelyik klubjában tanulhat. Az Egyesület tagjainak lehetőségük van a Wing Tsun kung-fuval kapcsolatos kiadványok, felszerelések beszerzésére is.

wt tagsagi1

A Magyar Wing Tsun Egyesület iskoláinak tagja lehet bárki, aki az Egyesület szabályait, az általános, valamint a kung-fura, azon belül a Wing Tsun kung-fura jellemző viselkedési normákat elfogadja, a tandíjat, valamint Az Éves Tagsági Díjat befizeti.

Nem lehet a Magyar Wing Tsun Egyesület tagja olyan ember, akinél fennáll a veszélye, hogy az itt tanultakat nem elfogadható célokra használja fel (verőember, pénzbehajtó, stb). Akiről ilyesmi kiderül, klub- és egyesületi tagsága, valamint addig megszerzett fokozatai azonnal érvényüket vesztik. 

wt tagsagi

Az iskola szabályzata:

 1. A foglalkozásokon pontosan jelenjen meg!
 2. Az iskola-hozzájárulást pontosan fizesse be!
 3. A foglalkozásokra tiszta uniformisban és ápoltan jelenjen meg!
 4. Tartsa tiszteletben a Si-Fu-t és a Si-Hing-et!
 5. Közeledjen hozzájuk tisztelettel, és a hivatalos megszólítást használja!
 6. Gyakoroljon szorgalmasan, és soha ne felejtse el a technikákat!
 7. Ne dohányozzon, ne igyon, ne rágógumizzon a foglalkozásokon!
 8. Mindig szabályos uniformisban gyakoroljon!
 9. A foglalkozásokon viselkedjen fegyelmezetten!
 10. Ne gyakoroljon edzőharcot tanítói felügyelet nélkül!
 11. A terembe való belépéskor és elhagyásakor mindig hajoljon meg!
 12. Köszöntse a Si-Fu-t és a Si-Hing-et a tradicionális meghajlással!
 13. A Si-Fu és a Si-Hing segíteni akar, de ne tegyen fel felesleges kérdéseket csak a foglalkozás után, és a Si-Hing-et kérdezze először!
 14. Hibáinak kijavítását mindig köszönje meg!
 15. A tanult technikákat csak szükség esetén használja, a rászorulók és önmaga védelmében!
 16. Legyen barátságos és segítőkész társaival szemben!
 17. Soha ne sértse meg a Wing Tsun tekintélyét!
 18. Ha a tagnak bármilyen problémája van a klubbal, vagy társaival kapcsolatban, köteles azt a központ felé jelezni!

AZ A TANÍTVÁNY, AKI TÖBBSZÖR ÉS SZÁNDÉKOSAN MEGSÉRTI AZ ISKOLA SZABÁLYAIT, A KLUBBÓL EL LESZ TANÁCSOLVA!

Wing Tsun Kung Fu táborok

A Magyar Wing Tsun Egyesület évente több tábort szervez, ahol a diákoknak lehetőségük van rá, hogy Kung Fu tudásuk fejlesszék. Ezekben a táborokban napi 6-8 órát edzhetnek, magas fokozatú mesterek felügyelete mellett, egy egész héten át. Az egyik tábort a Balatonhoz közel rendezik, a másikat a kecskeméti Wing Tsun Központban, Kecskemét-Katonatelepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wing Tsun Kung Fu szemináriumok

Si-Fu Máday Norbert (9. mesterfokozat) kelet-európai főinstruktor minden klubban, évente két alkalommal, egy szeminárium keretei között oktatja a diákokat. Ezek általában két napos programok, melyek intenzív gyakorlás után egy vizsgával zárulnak. A vizsgákon szerzett fokozatokat világszerte elismerik. A Wing Tsun stílus élő legendája, Si-Jo Leung Ting (10. nagymesteri fokozat) minden évben meglátogatja magyar diákjait, hogy új technikákat és elméleteket tanítson meg nekik. A Si-Jo szeminárium után a diákok természetesen a következő fokozatra léphetnek.

Wing Tsun Kung Fu magánórák

Aki magánúton szeretné elsajátítani a Wing Tsunt, illetve tovább mélyíteni tudását egy mester segítégével, annak lehetősége nyílik a magánórákra, ahol a mester csupán egy diákkal foglalkozik, így még mélyrehatóbban át tudja neki adni a tananyagot. A kiscsoportokon és a magánórákon való részvétel még stabilabb és mélyebb tudást eredményez, valamint a mesterré váláshoz is elengedhetetlen, hiszen a mesterré váláshoz a kitartáson, türelmen és elszántságon felül az is kell, hogy megfelelő szakmai tudással rendelkezzen a diák. A mestervizsgához szükséges technikai ismeretek és tudásanyag legmagasabb szintű része a magánórákon sajátítható el.

Székesfehérvári iskola Facebook oldala

Veszprémi iskola Facebook oldala